2017 INDUSTRY AWARDS – GEZE en iyiler arasında Benzersiz kombine valf makinesi ile daha esnek ve sürdürülebilir imalat

Bina teknolojisi uzmanı, ölçme, test etme ve otomasyon teknolojisinin optimizasyonu için yenilikçi bir çözümle INDUSTRY AWARDS 2017 jürisinin beğenisini kazandı ve artık kendini 'Üretim Teknolojisi ve Mühendisliği' kategorisinde en iyiler arasında sayabilir.

GEZE, piyasada eşi benzeri olmayan bir kombine valf makinesi ile Leonberg tesisindeki imalat bölümünde, test etme ve ölçüm teknolojisinin yanı sıra montajı da mükemmel hale getirmiştir. Hassas otomasyon teknolojisini kullanan yeni çözüm, imalat sürecini daha esnek hale getirir ve böylece, kaynak tüketimini azaltır. Bu, imalatı hem daha ekonomik hem de sürdürülebilir hale getirir. GEZE tarafından geliştirilen yenilikçi çözüm, INDUSTRY AWARDS 2017 (INDUSTRIEPREIS 2017) jürisi tarafından oldukça takdir edildi ve bu da GEZE'yi 'Üretim Teknolojisi ve Mühendisliği' kategorisinde en iyiler arasına sokuyor. Kombine valf makinesi, 2017 yılı için yeni yayınlanan INDUSTRY En İyiler Listesi’ ne de dahil edilmiştir. Ödül kazananlar ve özellikle de Endüstri Ödülleri için ileri düzey sunumlar, orta ölçekli şirketlere yönelik yenilikçi ürünler ve çözümler bu incelemede yer almaktadır 1).

Dünyaca ünlü sertifikayla birlikte Endüstri Mühendisliği Başkanı Lütfi Bozkurt ve Süreç Planlama Mühendisliği Ekibi Başkanı Volker Nepple  Fotoğraflar: GEZE GmbH

GEZE için sürdürülebilirlik imalatta başlar
Kombine valf makinesi, basit bir taşıyıcı sistemini imalatta taşıma sistemine, çok yönlü bir cihaza dönüştürür. Bileşenleri yerine koymaya, orada tutmaya ve sabitlemeye ya da yönlendirmeye yardımcı olur. GEZE kapı üstü kapı kapatıcıların farklı varyantları, aynı sistemle kurulum için çaba harcamadan monte edilebilir. Bu, maksimum süreç güvenliği ve daha sonra ekonomik ve sürdürülebilir imalatla minimum çevrim süreleri yaratır.Önceki alan gereksinimleriyle karşılaştırıldığında, farklı otomasyon süreçleri üç kat daha küçük bir sistemde sıkıştırılmıştır. Bu, imalat ve malzeme tüketimi için gerekli alanı azaltır ve kaynak tasarrufunda bulunur. Sistemin tüm elemanları enerji verimliliklerinin kanıtına sahiptir. Standart bir sistemle karşılaştırıldığında, enerji tüketimi yüzde 50'den fazla azaltılır. Sistemin bir diğer özelliği de özel aydınlatma konseptidir: Farklı açık renkler, farklı sistem durumlarını temsil eder. Örneğin, belirli bir malzeme eksikliği olması durumunda, aydınlatma konsepti (renk ve ışık sinyali) çevredeki alana (örneğin, lojistik) bir sinyal gönderir; böylece sezgisel ve hedeflenen yenileme güvence altına alınır.

GEZE kombine valf makinesi, INDUSTRY AWARDS 2017'deki 'Üretim Teknolojisi ve Mühendisliği' kategorisinde en iyiler arasındadır. Fotoğraflar: GEZE GmbH

GEZE'de Endüstri Mühendisliği Başkanı Lütfi Bozkurt, "Uzun vadeli hedeflere ulaşmak ve sürdürülebilir iş, GEZE için daima önceliğe sahip olmuştur. Buna, doğal kaynakları sorumlu bir şekilde ele almak ve ilgili doğrulanabilir küresel sorumluluklar da dahildir. Davranışlarımız sadece ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmeye değil, aynı zamanda imalat süreçlerimize odaklanır" dedi. "İmalatta en son yenilikçi gelişmemizin ödüllendirildiğini görmekten mutluyuz"

1)   http://www.produktionstechnik-bestenliste.de/#/products/15097-geze-kombiventilautomat